Wil jij ook beter gevonden worden?

N

Kom hoger in Google

N

Ontvang meer gerichte bezoekers

N

Krijg meer aanvragen en verkopen

N

Maak je bedrijf bekender

N

Win het vertrouwen van je klant

Ons kado aan jou!

Hoe goed is jouw site? En die van je concurrent? Voer nu de gratis scan uit t.w.v. € 150,-

Claim je cadeau nu!

Iedereen zoekt in Google. Hoe hoger je in Google scoort hoe meer bezoekers je krijgt.

 

Heb jij een website en wil je beter gevonden worden in Google? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een oplossing voor ieder budget!

Waarom klanten kiezen voor onze diensten!

Gericht op meer omzet

Wij zorgen dat je website beter gevonden wordt door de juiste bezoekers!

Concreet en begrijpelijk

Wij maken heel concreet welke acties jouw site beter vindbaar zullen maken.

Meetbare resultaten

Wij maken heel duidelijk welke resultaten er zijn geboekt. 

Maatwerk

Wij verdiepen ons goed in jouw bedrijf, en die van je concurrenten!

Goed gereedschap

Zoals iedere specialist gebruiken wij goed gereedschap. Daardoor leveren wij alleen kwaliteit. 

Gericht op samenwerken

Wij nemen je mee in het SEO proces en hopen dat je actief meewerkt, zodat het rendement zal toenemen.

SEO Experts

Met meer dan 19 jaar ervaring hebben wij Google zien groeien. Wij zijn experts in wat we doen. 

Zeer voordelig

Wij hebben onbetwist de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding van al onze concurrenten!

De tarieven

Neem nu de eerste stap naar succes! Je kan kiezen uit 3 overzichtelijke pakketten. Voordat we kunnen starten is een start analyse nodig. Zo bepalen wij de meest efficiënte manier om jouw website zo snel mogelijk succesvol te krijgen. Deze analyse is gratis bij afname van een pakket, maar kan ook los afgenomen worden! 

 

Heel slim! ontvang hier je cadeau t.w.v. €150,- geheel gratis!

 

Ontdek hoe jij je site beter vindbaar kan maken in Google! Geef jezelf meer bezoekers en omzet cadeau! Scoort je concurrent steeds beter in Google dan jij? Ontdek waar en versla hem! Claim nu je gratis scan voordat je concurrent het wel doet…….

 

Wat ga je allemaal ontdekken?

We scannen je site (of welke site je dan ook wilt onderzoeken) op meer dan 60 essentiële  onderdelen, voorbeelden zijn:

 

Hoe snel is je site? (of die van je concurrent)

Google is gek op snelle sites, leer hoe snel jouw site is of die van je concurrent natuurlijk 😉

Is je domeinnaam wel goed?

Heb je een beetje een goed domein, of kan dat beter? Leer hoe een goed domein is opgebouwd. 

Hoe is je pagina opgebouwd?

Heb je het zoekwoord op de juiste plaatsen op je site verwerkt? Leer wat je kan doen om je site een enorme boost te geven. 

Is je site een beetje populair?

Google is gek op populaire websites! Populaire websites hebben veel verwijzingen van andere sites. Wie heeft meer links, jouw site of die van je concurrent? 

Is de code van je site in orde?

Goede schone code heeft een voordeel in Google? Is dit de reden dat jouw concurrent beter scoort dan jij? 

Hoe doet de site het op social media?

Hoe vaak is de site gedeeld op Facebook? Leer hoe jouw site of die van je concurrent het doet op de “socials”. 

Is je site mobiel vriendelijk?

Een responsive site is tegenwoordig niet genoeg, heeft jouw site ook een sitemap voor mobile? Mobiel geoptimaliseerde sites scoren beter in Google…dus leer hier alles over. 

100% garantie op succes!

Je krijgt een simpele takenlijst. Werk deze af en je gaat 100% zeker beter scoren in Google! Heb je hulp nodig dan helpen wij je graag!

Voer de URL in van een bestemmingspagina of blogartikel en bekijk hoe geoptimaliseerd het is voor één zoekwoord of woordgroep.

Veel gestelde vragen

Wat is de website scan?

De website scan is een belangrijk deel van de start-up analyse. Wij kijken naar de kwaliteit van je website. Hoe zit je website technisch in elkaar, hoe ziet Google je website, is je website snel en toegankelijk en hoe zit het met de structuur? Wij kijken kritisch naar je website door de bril van Google. Alle bevindingen worden samengevat in de website scan.

Wat is de linkprofiel scan?

Verwijzingen van andere websites en social media zijn belangrijk voor je website. Het aantal verwijzingen is voor Google een belangrijke aanwijzing van de populariteit van je site. Ook de kwaliteit van deze verwijzingen is belangrijk. Bij het linkprofiel bekijken wij hoe er naar jouw site verwezen wordt en door wie! Wist jij bijvoorbeeld dat verwijzen van dubieuze websites naar jouw site je rankings kunnen schaden?

Wat is een zoekwoordenonderzoek?

Hoe zoeken je klanten? Welke zoekwoorden zorgen ervoor dat de juiste mensen jouw site gaan bezoeken. Goede zoekwoorden zorgen direct voor meer omzet. Op basis van jouw bedrijf doen wij onderzoek naar het zoekgedrag van jouw klanten. Het onderzoek geeft een mooie lijst zoekwoorden voorzien van een stukje advies. Met deze lijst kun je zelf starten met optimaliseren of kunnen wij dit voor je gaan doen.

Wat is de nulmeting van je rankings?

Je hebt bepaald op welke zoektermen je de website gevonden wil laten worden. Om de resultaten te meten is het belangrijk te bepalen op welke posities de website op dit moment al scoort! Met dit uitgangspunt heb je goed zicht op de behaalde resultaten. Maandelijks ontvang je een overzicht van de rankings van de door jou gekozen zoekwoorden.

Wat is de Google Analytics & Google Search Console check?

Google search console en Google Analytics geven je een goed inzicht in de prestaties van je website. Als je gaat starten met optimaliseren is het belangrijk dat je gebruik maakt van beide functionaliteiten, bij de start-up regelen wij dit voor je!

Wat bedoelen jullie met {aantal uur} werkzaamheden van SEO expert

Dit is het aantal uur dat wij per maand in overleg met jou inzetten om belangrijke werkzaamheden aan je website vorm te geven. Het betreft de benoemde werkzaamheden zoals:

Technische optimalisatie
Content optimalisatie
Backlinks zoeken
Etc., ect

Wat is Rank tracking & Maandelijkse rapportage?

Op welke plek staan je gekozen zoekwoorden in Google? En gaan deze plekken naarmate we aan de site werken ook daadwerkelijk omhoog in Google? Dat is eigenlijk wat er maandelijks gemeten wordt.

Daarnaast maken wij een begrijpelijk rapport van enkele belangrijke indicatoren van je website. Met deze data kun je of kunnen wij je helpen met het steeds verder optimaliseren van je website.

Wat is een concurrentie analyse?

Waarom laat Google je concurrenten toch altijd op hoger posities in Google zien? Wat doet hij nu zo goed en wat kan ik daarvan leren? Met een concurrentieanalyse krijgt u een duidelijk beeld wat je concurrenten beter doen dan jij. Met deze waardevolle informatie is het mogelijk slimmer te zijn dan je concurrent en deze online dus te verslaan.

Wat bedoelen jullie met focus op {aantal} zoekwoorden?

Dit is vrij simpel. De startanalyse laat precies zien welke zoekwoorden voor jou het meest winstgevend kunnen zijn. Als jij bijvoorbeeld pakket 1 hebt gekozen kies je 3 van deze zoektermen waarop jij graag gevonden wilt worden. Wij gaan dan aan de slag om je site op deze woorden te optimaliseren. Maandelijkse meten wij dan op welke plek in Google waarop de woorden staan en of ze ook hebben geleid tot o.a. aanvragen en meer bezoekers.

Wat bedoelen jullie met "krachtige backlinks"?

Een backlink is een verwijzing (link) naar jouw websites. Als Google een website opneemt in zijn database dan krijgt deze site een kwaliteitsscore. Als een website van hoge kwaliteit naar jouw website linkt dan draagt hij een stukje van deze kwaliteitswaardering over op je site. Dit effect draagt bij aan hogere posities in Google voor jouw website.

Wij zoeken goede sites voor jouw bedrijf die ook naar jouw site willen linken. Zelf op zoek naar backlinks? Pas dan op, het omgekeerde kan ook gebeuren. Als een website met een slechte reputatie naar jouw site linkt, zal hij een stukje van zijn reputatie op jouw site overdragen!

Wat is "technische optimalisatie"

Schone programmeercode, een goede structuur, veiligheid, het juiste gebruik van interne verwijzingen, diverse tags, titles, metabschrijvingen, snelheid …. Allemaal voorbeelden van technische elementen die Google gebruikt in de beoordeling van je website. Wij helpen je graag met het optimaliseren van deze elementen, maar leren jou ook graag hoe je hiermee zelf aan de slag kunt!

Wat is "content optimalisatie"?

De inhoud (content) van je website is eigenlijk het meest belangrijke element van de moderne zoekmachine optimalisatie. Google wil graag dat je site waarde biedt aan de bezoekers. Content geeft je ook de mogelijkheid om belangrijke zoekwoorden te gebruiken. Het is ook belangrijk je content op zo’n manier op te stellen dat bezoekers warm lopen voor je product en overgaan tot aankoop, aanvraag op je website. Wij helpen je met het opstellen van inhoudelijk goede en marketing technisch aantrekkelijke content. Het ultieme SEO geheim is eigenlijk niets meer dan met enige regelmaat nieuwe aantrekkelijke content op je website te plaatsen.

Alles over internetmarketing, zoekmachine optimalisatie & webdesign!

Onze blog en kennisbank bevat veel informatie waar jij je voordeel mee kan doen. Je leest er alles over het optimaliseren van je website, hoe je van bezoekers klanten maakt, de laatste trends, tips, alles over het veilighouden van je website en nog v

Je concurrent verslaan? Businesscase e-bike

Je concurrent verslaan? Businesscase e-bike

Stel je hebt een (fietsen)winkel in Haarlem... In deze businesscase leer je hoe je er makkelijk achter kan komen hoe je concurrent in Google te verslaan! Iemand wil graag in zijn stad een e-bike kopen. Hij heeft een daadwerkelijke koopintentie en voert in Google de...

15 tips om hoger in Google te komen

15 tips om hoger in Google te komen

Hoe blijf je zichtbaar in Google, terwijl er zoveel websites bijkomen? Zeker in rare tijden zoals de Corona crisis laat internet keer op keer zien hoe waardevol het voor ondernemers kan zijn. Deze ontwikkeling zal nooit stoppen. Het is voor iedere ondernemer van...

Ontdek waar de wereld op zoekt!

Ontdek waar de wereld op zoekt!

Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. De horeca is gesloten, steeds meer winkels gaan dicht en het luchtruim zo goed als op slot. Dit heeft een enorme invloed op het online gedrag van mensen.  Mensen gaan niet alleen meer thuiswerken en online hun...

Pin It on Pinterest