Hoger scoren in Google : De startanalyse

Wie kiezen er voor de startanalyse

Voordat je begint met het optimaliseren van je website moet je wel weten waarop! Het is heel erg belangrijk om je kansen en bedreigingen goed in beeld te hebben. Zonder startanalyse kun je ook de resultaten van het optimaliseren niet volgen.

Er is goed nieuws! Neem je voor een bepaalde tijd ook een zoekmachine optimalisatie pakket af dan is deze analyse vaak gratis!

Wat krijg ik allemaal voor €275,- ?

Je krijgt heel veel! We gaan je website van top tot teen screenen. We gaan je belangrijkste concurrenten analyseren (hoe doen zij het?), we gaan op zoek naar jouw gouden zoektermen, we gaan analyseren hoeveel links er naar je site verwijzen en als je dat hebt analyseren wij jouw analytics en Google search console. Alles samen is de perfecte basis om je site te optimaliseren en zo meer omzet te behalen. 

En als ik straks meer wil?

Deze analyse zal je zeker overtuigen aan de slag te gaan met je website. Je zal zeker kansen zien en willen benutten. Als je de tijd en kennis hebt kun je makkelijk zelf aan de slag. We hebben de analyse heel praktisch ingericht. Maar je kunt het ook door ons laten uitvoeren. Het optimaliseren van websites is ons dagelijks werk en wij doen dit graag, snel en goed voor je! Je investering zal je gegarandeerd in veelvoud terugverdienen. 

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Voordat wij aan de slag gaan willen wij ons graag in jouw bedrijf verdiepen. Daarom vragen wij je eerst wat vragen te beantwoorden. Om er zeker van te zijn dat we je goed begrepen hebben sturen wij je een opdracht bevestiging. Als deze akkoord is starten wij met de startanalyse. Je ontvangt dan ook een factuurtje. 

Pin It on Pinterest