Hoger scoren in Google : Pakket "Basis"

Wie kiezen er voor het basis pakket?

Ben jij een (startende) ondernemer of ZZP-er? Ben jij op zoek naar een betaalbare zoekmachine optimalisatie? Optimaliseer je website op de 5 meest rendabele zoektermen en verslag je concurrenten in Google? Wil jij je investeringen laag en je rendement hoog houden? Dan is dit pakket ideaal voor jou!

Wat krijg ik allemaal voor €150,- per maand ?

Je krijgt heel veel! We gaan uiteraard de  zoektermen op de juiste plekken op je website verwerken. Daarnaast gaan we je website ook in technische zin onderhanden nemen. Wij gaan mooie en waardevolle links naar je website te verzamelen. Maandelijks sturen wij jou een update van je posities op de gekozen woorden, zodat je precies kan volgen hoe het gaat. Maar wij gaan verder. Wij geven je ook advies over je website. Hoe is deze opgebouwd, en is deze gericht om van bezoekers ook klanten te maken.

En als ik straks meer wil?

Je zal al snel zien dat goed scoren in Google op de juiste woorden meer omzet zal opleveren. Veel klanten willen hierdoor al snel op meer zoektermen goed gevonden worden, ze hebben er toch budget voor… Uiteraard kun je op ieder moment kosteloos en zonder startanalyse je pakket upgraden. 

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Voordat wij aan de slag gaan willen wij ons graag in jouw bedrijf verdiepen. Daarom vragen wij je eerst wat vragen te beantwoorden. Om er zeker van te zijn dat we je goed begrepen hebben sturen wij je een opdracht bevestiging. Als deze akkoord is starten wij met de startanalyse. Je ontvangt dan ook een factuurtje. 

Pin It on Pinterest