Wil jij ook een effectieve en winstgevende website ?

N

Websites in jouw huisstijl volledig op maat

N

Gericht op het binnenhalen van aanvragen

N

Perfecte basis om hoog te scoren in Google

N

Voor iedere ondernemer een passende pakket

N

Inclusief onderhoud, geen zorgen dus!

Gun jezelf een website die het verschil maakt. Slimme online marketing gecombineerd met vormgeving zonder beperkingen!

Waarom klanten kiezen voor onze websites?

Snel online!

Als je wilt, ben je binnen 7 dagen al online.

Volledige ontzorging

Wij zorgen dat je website up-to-date en veilig is!

Gericht op conversie

Maak van je bezoekers trouwe klanten!

Uniek maatwerk

Krijg waar voor je geld! Unieke ontwerpen passend bij jouw bedrijf.

Scoor goed in Google

Wil jij een website waarmee je goed gevonden kan worden in Google?

Mobiel vriendelijke

Jouw website op iedere telefoon en tablet goed leesbaar

Supersnel!

Google is gek op snelle websites, daarom is jouw website ook snel.

Slimme marketing

Jouw website wordt een overtuigende marketingmachine!

De tarieven

Wij bieden drie professionele websitepakketten aan. Elke website is altijd op maat voor jouw gemaakt. Geen dertien in een dozijn! Alle pakketten zijn voorzien van het meest gebruikte CMS ter wereld WordPress. Bekijk wat de pakketten kosten en wat je precies krijgt.

Veel gestelde vragen

Wat bedoelen jullie met "https://"

Wij leveren alleen sites die het zogenaamde “groene” slotje laten zien, omdat zij gebruik maken van het veilige https:// protocol. Dit maakt je website veiliger en Google geeft veilige websites voorrang bij het ranken. 

Wat is "responsive ontwerp"

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor ieder scherm, tablet, desktop en smartphone. Anders dan andere bouwers die vaak templates gebruiken, geven wij daadwerkelijk vorm aan ieder device. Soms is het bijvoorbeeld beter om afbeeldingen op een smartphone geheel weg te laten, terwijl er wel knoppen moeten komen die direct een telefoonnummer bellen.

Wat verstaan jullie onder "Uniek maatwerk"?

De meeste webbouwers werken met templates die je kan kopen bij onder andere themeforest. Hier kopen zij voor een paar tientjes een template en vullen deze met jouw bedrijfsinformatie. Deze manier van bouwen leidt meestal tot onlogische 13 in een dozijn websites waarbij vorm belangrijker is dan inhoud.

Ons bouwproces verloopt anders. Wij bepalen eerst het doel van jouw website en welke informatie je wilt ontsluiten. Op basis daarvan bouwen wij een website, geheel in lijn met jouw huisstijl. Bij ons zijn de inhoud en functie bepalend voor de vorm. Dit maakt onze websites uniek en effectief.

Wat bedoelen jullie met: "inclusief 8 pagina's & contactpagina"

Wij bouwen in dat geval een website met 8 pagina’s voor je. Meestal is dit voldoende. Heb je meer pagina’s nodig kunnen wij dit in overleg doen. Hiervoor vragen wij dan een kleine meerprijs. Wij houden onze kosten laag en hanteren een bijzonder laag uurtarief van slechts €42.50,- ex. btw. 

Wat zijn professionele afbeeldingen?

Mooie afbeeldingen zijn belangrijk voor de uitstraling van je website. Het mooiste zou zijn als je zelf professionele afbeeldingen hebt die wij kunnen gebruiken. Heb je die even niet, bijvoorbeeld omdat deze bijvoorbeeld niet in je budget passen dan gebruiken wij uit onze eigen database passende professionele afbeeldingen. Ook kunnen wij je helpen aan een professionele fotograaf, of een student die hele mooie foto’s maakt voor een laag tarief (€ 75,- voor een fotoshoot van jouw bedrijf inclusief het optimaliseren van de foto’s in lightroom).

Wat bedoelen jullie met "snelheid en conversie"?

Snelheid is voor de gebruikerservaring van essentieel belang. Google erkent dit en geeft snelle sites dan ook een flink voordeel in de zoekresultaten. Wij zorgen ervoor dat jouw site snel is door het gebruik van goede techniek, browser caching en optimalisering van de afbeeldingen naar de nieuwste webformaten.

Wat bedoelen jullie met "toevoegen 20 producten"?

Webwinkels worden inclusief 20 producten opgeleverd. Je webwinkel is dus helemaal gereed om “live”te gaan! Wil je dat we meer producten toevoegen? Geen probleem, voor € 42.50,- per uur staan wij geheel tot jouw beschikking.

In hoeverre leveren jullie webwinkels op?

Webwinkels leveren wij “turn” key op. Je kunt dus direct gaan verkopen. Zo stellen wij ook de verzend en betaalmodule in. Welke modules (bijvoorbeeld die van Adyen of Mollie) voor jou het beste zijn bepalen wij in overleg. Wij adviseren hier graag over, als voormalig eigenaren van de eerste grote online speelgoedwinkel hebben wij bijzonder veel e-commerce ervaring.

Ten opzichte van andere bureau's zijn jullie wel erg goedkoop..waar zit het addertje?

Geen addertje, geen kleine lettertjes! Wij leveren echt maatwerk tegen “template” tarieven. Daarnaast denken wij altijd met de klant mee en is iedere opdracht voor ons belangrijk. Wij werken goedkoop, omdat wij onze kosten laag houden. Wij hebben een kantoor onder onze woning, dus geen dure huur, wij leasen geen dure auto’s. Wij werken samen met andere “vakidioten”, maar hebben ze niet op de loonlijst! Dit maakt dat wij al deze kosten niet in onze tarieven doorberekenen en jou dus goedkoop topkwaliteit kunnen bieden. 

Alles over internetmarketing, zoekmachine optimalisatie & webdesign!

Onze blog en kennisbank bevat veel informatie waar jij je voordeel mee kan doen. Je leest er alles over het optimaliseren van je website, hoe je van bezoekers klanten maakt, de laatste trends, tips, alles over het veilighouden van je website en nog v

Je concurrent verslaan? Businesscase e-bike

Je concurrent verslaan? Businesscase e-bike

Stel je hebt een (fietsen)winkel in Haarlem... In deze businesscase leer je hoe je er makkelijk achter kan komen hoe je concurrent in Google te verslaan! Iemand wil graag in zijn stad een e-bike kopen. Hij heeft een daadwerkelijke koopintentie en voert in Google de...

15 tips om hoger in Google te komen

15 tips om hoger in Google te komen

Hoe blijf je zichtbaar in Google, terwijl er zoveel websites bijkomen? Zeker in rare tijden zoals de Corona crisis laat internet keer op keer zien hoe waardevol het voor ondernemers kan zijn. Deze ontwikkeling zal nooit stoppen. Het is voor iedere ondernemer van...

Ontdek waar de wereld op zoekt!

Ontdek waar de wereld op zoekt!

Het Coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. De horeca is gesloten, steeds meer winkels gaan dicht en het luchtruim zo goed als op slot. Dit heeft een enorme invloed op het online gedrag van mensen.  Mensen gaan niet alleen meer thuiswerken en online hun...

Pin It on Pinterest