Pakket 3: een compleet maatwerk website

Waarom kies je voor het support pakket?

Je website heeft onderhoud nodig. Het up-to-date houden van je website zorgt ervoor dat deze snel en veilig blijft. Cybercriminaliteit is een toenemend probleem. Niet onderhouden website zijn kwetsbaar en een makkelijk doelwit voor hackers. Wij nemen alle zorgen uit je handen, zodat jij je kan focussen op wat belangrijk voor je is; je onderneming.

Wat krijg ik allemaal voor € 45,- per maand ?

Wij houden je WordPress installatie en alle bijbehorende plug-ins up-to-date. Dagelijks maken wij een back-up naar een externe locatie van je website, mocht er iets fout gaan dan, geen probleem we zetten in no time je site weer online. Daarnaast word je site nog eens voorzien van een extra beveiliging en voeren wij periodiek “malware” scans uit. Op die manier blijft je site gezond, veilig en snel.  Klanten met een support pakket kunnen ons ook inhoudelijke vragen stellen over hun website. Daarnaast heb je ook geen zorgen over je hosting en serverbeheer, hosting en SSL-certificaten, alles is inbegrepen.

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Wij sluiten je site dan binnen 48 uur aan op ons beheerssysteem en hoef je nooit meer naar het “technisch” onderhoud van je website om te kijken. 

Bestel dit pakket!

Pin It on Pinterest