Pakket 3: een compleet maatwerk website

Wie kiezen er voor pakket 3?

Ben jij een (startende) ondernemer of ZZP-er? Ben jij op zoek naar een betaalbare professioneel ontworpen website? Wil jij een mooiere en betere website dan je concurrenten? Wil jij je investeringen laag houden? Dan is dit pakket ideaal voor jou! 

Wat krijg ik allemaal voor € 1500,- ?

Je krijgt uiteraard alles uit pakket 2. Daarnaast wordt je website voorzien van een Woocommerce webwinkel. Na oplevering kun je dus direct aan de slag met je website en webwinkel. De combinatie WordPress – Woocommerce geeft, jou alle ruimte om al je online wensen te realiseren. Geen beperkingen, geen grenzen. 

En als ik straks meer wil?

Met dit pakket zul je je niets meer te wensen hebben! Het is tijd je website verder voor Google te optimaliseren en online te adverteren, zodat jouw site goed gevonden gaat worden!

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Voordat wij gaan bouwen willen we je eerst leren kennen. Daarom vragen wij je eerst wat vragen te beantwoorden. Om er zeker van te zijn dat we je goed begrepen hebben sturen wij je een offerte met beschrijving van je wensen. Als deze akkoord is starten wij met bouwen. Je ontvangt dan ook een factuurtje. Even krab bij kas? Geen probleem, je mag in termijnen betalen!

Pin It on Pinterest