Pakket 2: een professionele website

Wie kiezen er voor pakket 2?

Ondernemers en zelfstandigen met de ambitie om je website echt in te zetten om je bedrijf te laten groeien? Dan is dit de juiste keuze, met pakket 2 krijg je alle tools om echt mee aan de slag te gaan. Uiteraard zal jouw website onderscheidend zijn en op maat gebouwd. Geen 13 in een dozijn website, maar ook zeker meer dan alleen een mooi plaatje!

Wat krijg ik allemaal voor € 750,- ?

Je krijgt alles uit pakket 1. Daarnaast krijg je de beschikking over krachtige marketingtools zoals de SEO module, de Blogmodule. Met deze marketing tools kan je aan de slag je website supergoed vindbaar te maken. Verder stellen wij Google Analytics in en melden wij je website aan bij de Google search console. Op deze manier weet je precies wat er op je website gebeurt en wat je kan verbeteren.

En als ik straks meer wil?

Het mooie van deze website is dat hij moeiteloos met je meegroeit! Wil jij uitbreiden met bijvoorbeeld een webwinkel, boekingsysteem of wat dan ook… alles kan. Je krijgt met deze website de beste basis om door te groeien zo ver als je maar wilt, er zijn geen grenzen. 

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Voordat wij gaan bouwen willen we je eerst leren kennen. Daarom vragen wij je eerst wat vragen te beantwoorden. Om er zeker van te zijn dat we je goed begrepen hebben sturen wij je een offerte met beschrijving van je wensen. Als deze akkoord is starten wij met bouwen. Je ontvangt dan ook een factuurtje. Even krab bij kas? Geen probleem, je kunt in termijnen betalen!

Pin It on Pinterest