Pakket 1: een mooie en complete website

Wie kiezen er voor pakket 1?

Ben jij een (startende) ondernemer of ZZP-er? Ben jij op zoek naar een betaalbare professioneel ontworpen website? Wil jij een mooiere en betere website dan je concurrenten? Wil jij je investeringen laag houden? Dan is dit pakket ideaal voor jou! 

Wat krijg ik allemaal voor €375,- ?

Je krijgt een maatwerk ontworpen website met maximaal 3 onderliggende pagina’s. Uiteraard zal je website op ieder scherm (tablet en telefoon) goed leesbaar zijn. Als je zelf geen mooie foto’s hebt dan regelen wij deze ook. Uiteraard krijg je een duidelijke contactpagina zodat klanten je goed kunnen bereiken

En als ik straks meer wil?

Het mooie van deze website is dat hij moeiteloos met je meegroeit! Wil jij uitbreiden met bijvoorbeeld een webwinkel, boekingsysteem of wat dan ook… alles kan. Je krijgt met deze website de beste basis om door te groeien zo ver als je maar wilt, er zijn geen grenzen. 

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Voordat wij gaan bouwen willen we je eerst leren kennen. Daarom vragen wij je eerst wat vragen te beantwoorden. Om er zeker van te zijn dat we je goed begrepen hebben sturen wij je een offerte met beschrijving van je wensen. Als deze akkoord is starten wij met bouwen. Je ontvangt dan ook een factuurtje. Even krab bij kas? Geen probleem, je mag in termijnen betalen!

Pin It on Pinterest