Online adverteren, direct meer bezoekers op je website

N

Direct zichtbaar voor het juiste publiek

N

Volledige beheersing van je budget

N

Succes en omzet zijn goed meetbaar

N

Enorm bereik, lokaal & (inter) nationaal

N

Snel resultaat en dus snel meer omzet

Gun jezelf vandaag nog meer bezoekers, bekendheid & omzet en start een Google Ads campagne!

 

Wil jij direct je ideale klant bereiken en alleen betalen als hij of zij ook daadwerkelijk je website bezoekt? Start dan met online adverteren met Google Ads!

Waarom klanten kiezen voor onze diensten!

Google certificering

Onze Google Ads specialisten zijn gecertificeerd, hierdoor heb jij de garantie de beste service en resultaten te krijgen.

Gericht op sales en leads

Ontvang de juiste bezoekers op je website die gericht op zoek zijn naar jouw diensten en producten.

Transparant

Je kunt meekijken wat wij doen en hoe wij het doen en belangrijkste wat het je oplevert!

De beste prijs kwaliteit

Wij leveren hoge kwaliteit en zijn toch goedkoper dan onze concurrenten. Hier profiteer jij van!

Continu verbeteren

Iedere maand beoordelen wij je advertenties en verbeteren ze waar mogelijk. Zo blijven alleen de beste over. 

Campagnes komen jouw naam

Wij openen een account op jouw naam. De “clicks” betaal je aan Google. Volledige transparantie en eigenaarschap voor jou!

Alles soorten advertenties

Google en het Google netwerk geven jou de mogelijk overal en op iedere manier te adverteren. 

Geschikt voor ieder budget

Wil je voor €1,- per dag adverteren of voor €1000,- Het kan allemaal! Je hebt volledige controle over je investering.

De tarieven

Gun jezelf vandaag nog meer bezoekers, bekendheid & omzet en start een Google Ads campagne! 

Je investeringen in Google Ads zijn perfect meetbaar. Je weet dus precies waar je voor hebt betaald, en wat het je heeft opgeleverd. Het maakt niet uit welk budget en wensen je hebt, Google Ads biedt oneindig veel mogelijkheden.

 

Veel gestelde vragen

Wat is de eenmalige setup precies en waarom betaal ik apart?

Bij de set-up maken wij allereerst een eigen Google Ads account voor je aan. Deze koppelen wij aan jouw Google Analytics account en aan je Google search console. Als je deze niet hebt regelen wij dit voor je. We maken daarna de campagnes en advertenties aan ook stellen we doelen in bij Google Analytics, zodat we de resultaten exact kunnen meten.

We stellen de juiste zoekwoorden in en lanceren de advertenties. Om dit allemaal goed voor je te doen zijn onze specialiseren wel even bezig. Omdat wij niet met moeilijke contracten werken en onze diensten maandelijks opzegbaar zijn vragen wij voor deze set-up een kleine vergoeding. Ben je van plan om meer dan 6 maanden bij ons te blijven dan voeren wij de set-up gratis uit!

Wat is een maatwerk intake?

Voordat wij starten met de set-up van de campagnes willen wij alles van je weten. We gaan je vragen een online vragenlijst in te vullen. Naar aanleiding van deze vragenlijst maken wij een plannetje. Als je jezelf / je bedrijf hierin herkend dan gaan wij aan de slag! Wij geloven in maatwerk en ieder bedrijf(je) is uniek en verdient een eigen aanpak. 

Wat is een "zoekwoordenonderzoek"?

Wij gaan in Google Ads onderzoeken welke woorden jouw klanten gebruiken als ze op zoek zijn naar jouw producten en diensten. Wij gaan de woorden zoeken die voor jou de meeste geintresseerde bezoekers opleveren. Daarnaast zoeken wij ook de meest voordelige woorden, dus de woorden met de laagste prijs per klik. We zoeken dus de voordeligste woorden die de meeste klanten gaan opleveren.

Wat bedoelen jullie met "Klikbudget"?

Je betaalt aan ons de eenmalig set-up kosten en maandelijks beheerskosten. Je gemaakte klikkosten betaal je zelf aan Google. Doorzichtiger kan gewoon niet! Hoeveel klikken je van Google krijgt, hangt af van veel factoren. Als je klikken wilt hebben op zoekwoorden als “Hypotheek aanvragen” of “autoverzekering afsluiten” dan kunnen de klikkosten flink oplopen. Het klikbudget is het aantal euro dat jij per maand wil besteden aan “klikken”. Stel je kiest voor pakket 1 en je wil maximaal € 300,- uitgeven aan “klikken”, terwijl een klik voor jouw € 0.30,- kost dan zul je je dus 1000 geïnteresseerde bezoekers ontvangen.

Ik hoorde dat Re marketing heel winstgevend is...doen jullie dit ook?

Allereerst; wat is Re marketing?

Je kent ze wel. Je hebt op een bepaald product gezocht en vervolgens zie je overal waar je komt advertenties met dit specifieke product. Sommige mensen vinden dit irritant. De praktijk wijst echter uit dat wanneer je interesse in een product hebt getoond de kans groot is dat je bij het vaker zien van dit product alsnog over zal gaan tot aankoop.

Dit effect noemt men re marketing. Het is nu 1 van de meest krachtige technieken om iedere klik te laten tellen. Wij helpen je graag met het inrichten van een re marketing campagne!

Wat is een concurrentie analyse?

Wij kijken uiteraard ook hoe jouw concurrenten het doen. Daarom onderzoeken wij ook de advertenties en gebruikte tactieken van je concurrent. Op basis daarvan maken wij betere en efficiëntere advertenties, en zal jouw website beter zichtbaar zijn dan die van je concurrent. Tenminste als dat het slimste is uiteraard, want soms is een tweede of derde plek tegen minder kosten slimmer …maar dat zijn keuzes die wij samen gaan maken!

Wat is een "Advertentie groep" en wat is een advertentie ?

Een advertentiegroep is een soort rubriek. Stel je hebt een webwinkel en je verkoopt fietsen. Dan zouden “racefietsen” en “e-bikes” advertentiegroepen kunnen zijn. Onder iedere advertentiegroep is het mogelijk gerichte advertenties te maken. Hoe uitgebreider je afgenomen pakket hoe meer advertentiegroepen en advertenties wij voor je maken.

Dit plaatje geeft een iets duidelijker beeld dan wat woorden:

Het AdWords Account zal een account worden op jouw naam. Onder dit account maakt je campagnes aan. Een campagne is een groot geheel. Bij de fietsenwinkel zou dit bijvoorbeeld een campagne zijn gericht op “Fietsen” en nog een campagne gericht op “Fiets onderhoud”

De blauwe “Groups” zijn de advertentiegroepen. Dit kunnen onder de campagne “Fietsen” bijvoorbeeld “Racefietsen””, MTB’s” etc., etc. zijn. Onder deze advertentiegroepen komen dan de gerichte advertenties. Advertenties zijn de teksten die je klanten zien en waar ze op gaan klikken. Campagnes en advertentiegroepen zijn dus onderdelen om je advertenties te structureren. 

 

Wat bedoelen jullie met: De beste campagnes blijven over..

Alleen de meest effectieve campagnes blijven over. Maandelijks stellen wij de campagnes bij en voegen wij nieuwe advertenties toe. Hierdoor worden de advertenties steeds effectiever. Uiteraard spelen wij ook in op seizoen effecten, actualiteiten en ga zo maar door. Doordat wij je advertenties beheren weet je zeker dat het maximaal haalbare rendement uit je investering gehaald wordt.

Wat is het Google zoeknetwerk?

Het zoeknetwerk is de Google zoekmachine. Adverteren in het Google zoeknetwerk is de meest voorkomende manier van online adverteren. Bezoekers zoeken in Google op een bepaalde term en Google toont op basis daarvan twee soorten resultaten, de gesponsorde zoekresultaten en de niet gesponsorde (organische) resultaten.

Met adverteren in het Google zoeknetwerk zal Google naar aanleiding van belangrijke zoekopdrachten jouw advertenties tonen bij de gesponsorde resultaten. Alleen als de bezoeker daadwerkelijk op jouw advertentie klikt, zal Google hier een bedrag voor vragen.

Hoe meer er op jouw advertentie geklikt wordt, hoe vaker Google deze zal tonen en hoe lager de klikprijs. De combinatie van een sterke, belangrijke advertentie die bezoekers naar de juiste plek op je website zal leiden is een effectieve manier om iedere klik te laten tellen!

Adverteren jullie ook op Google Shopping?

Heb je een webwinkel en wil je dat je producten door Google getoond worden? Google Shopping bied je de mogelijkheid om te adverteren met productvermeldingen. Over het algemeen genereren productadvertenties in Google veel kliks.

De bezoekers die van je productadvertentie komen hebben daarnaast nog eens een sterke intentie om het product te kopen. Dus heeft je webwinkel de mogelijkheid een product feed is Google Shopping zeker de moeite waard om in te zetten voor je webwinkel.

Wat is het Google display netwerk

Google heeft op miljoenen websites de mogelijkheid om advertenties te vertonen. Dit netwerk van websites noemt men het “display netwerk van Google”. Omdat het zo groot en divers is zijn de advertentie mogelijkheden enorm.

Met het Google display netwerk bereikt je maar liefst 85% van alle internetgebruikers. Ook jij ziet dagelijks vele advertenties afkomstig van Google op bijvoorbeeld de nieuwswebsites die jij bezoekt. Naast de standaard tekstadvertenties kun je in het Google display netwerk ook andere soorten van advertenties vertonen, denk aan banners en filmpjes.

Het Google display netwerk is dus ook uitermate geschikt om jouw bedrijf online visueel zichtbaar te maken. Hierdoor gaan bezoekers je merk herkennen en zullen zij op termijn eerder voor jou kiezen dan voor je minder zichtbare concurrent. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te adverteren op YouTube om zo een groter bereik te creëren.

Wat gebeurt er met mijn advertenties als ik stop?

Stoppen? Waarom zou je, je bent geld aan het verdienen! Uiteraard zijn er situaties waarin je (tijdelijk) even wilt of moet stoppen. Bij ons kun je maandelijks opzeggen. Geen moeilijke contracten. Omdat jij de eigenaar bent van je Google Ads account blijven de advertenties gewoon staan. Je kunt ook altijd zonder ons verder. Niets aan de hand. 

Pin It on Pinterest