Online adverteren: Pakket Ads 3

Wie kiezen er voor het startpakket

Ben jij een ondernemer of ZZP’er? Ben jij op zoek naar een betaalbare, maar winstgevend online advertentie campagnes? Online adverteren doe je als je snel resultaten wilt en je kosten goed in de hand wil houden. Wil jij ook snel de juiste bezoekers op je website en heb je een flinke ambitie?  Dan is dit pakket ideaal voor jou!

Wat krijg ik allemaal voor €250,- per maand ?

Je krijgt veel! Eerst voeren wij de set-up uit (deze is gratis als je langer dan 6 maanden afneemt!). Bij de set-up maken wij allereerst een eigen Google Ads account voor je aan. Deze koppelen wij aan jouw Google Analytics account en aan je Google search console. Als je deze niet hebt regelen wij dit voor je. We maken daarna de campagnes en advertenties aan ook stellen we doelen in bij Google analytics, zodat we de resultaten exact kunnen meten. We stellen de juiste zoekwoorden in en lanceren de advertenties. Daarna gaan wij maandelijks de advertenties doormeten, analyseren en verbeteren. Jij ontvangt maandelijks een rapportage van de resultaten. 

En als ik straks meer wil?

Je zult al snel zien dat online adverteren in Google snel meer omzet zal opleveren. Veel klanten willen hierdoor al snel op meer advertenties lanceren, ze hebben er toch budget voor… Uiteraard kun je op ieder moment kosteloos en zonder nieuwe set-up je pakket upgraden. Omdat je al ons top pakket heb zullen wij dit in overleg met jou doen. Wat ons betreft zijn er geen grenzen 😉

Bestellen en betalen.

Bestellen doe je door op de knop te klikken. Voordat wij aan de slag gaan willen wij ons graag in jouw bedrijf verdiepen. Daarom vragen wij je eerst wat vragen te beantwoorden. Om er zeker van te zijn dat we je goed begrepen hebben sturen wij je een opdrachtbevestiging. Als deze akkoord is starten wij met de set-up. Je ontvangt dan ook een maandelijks factuurtje.

Pin It on Pinterest